Bak ben de şeker çok severim onun yerini dolduracak birşey arıyordum, keçi boynuzu pekmezi çok iyi oldu. Her sabah 2 tatlı kaşığı yiyorum aç karnına, baya iyi oluyor aklında olsun.
Biz içinde olduğumuz için belki anlayamıyoruz ve henüz bilinç gelişmediği için kendimizi bu işe bulaşmamış kadınlardan farklı görüyoruz belki ama aslında boğaz enfeksiyonu gibi dediğin gibi.
Ofisteki arkadaşım şey demişti, dudağında uçuk çıkar da bağışıklığın düştükçe ortaya çıkar ya, onun gibi düşün demişti.
Senin söylediğin gibi doktorum da şey dedi ben burda CIN3'ü keşfettiğim hasta oldu sen farkına varıp erken müdahale şansını yakaladın. Aslında moralinin bozuk olmasından ziyade sevinmen lazım dedi. Evet şanslıyız, hepsi geçecek ve bununla yaşamayı öğreneceğiz inşallah
