Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 10 sene sonra virüs aktif hale gelir mi ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    23-09-23
    Mesajlar
    635
    [QUOTE=Benobeno21;59288]
    Alıntı Benobeno21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    2015 yilindan beri esimle birlikteyiz. Arada ayrilik süreci ve aldatma vs.Olmadı±. Bugune kadar da ikimizde de siğil vs. Olusumu gozlenmedi hiç. 30 yasindan küçük oldugum icin de hpv testi hiç yaptirmadim. Zaten yaygin degiildi sadece smear testi yaptirdim hep temiz geldi. Ama bu yaz hpv ile ilgili çok fazla yazi okudum. Vücutta latent kalabileceği ile ilgili. Forumda okuduklarimda cabasi.. bu kadar tedirgin olma kuruntu yapma sebebim de bu aslinda. 2020 yilinda dogumdan hemen sonra sol ic uylukla genital bolge arasinda ( belki de degisen hormonlar etkisi ile bilmiyorum) tek basina büyük mercimek kadar kirmizi bir şey cikti. Sivilce desen değil sigil desen değil. Daha çok enfekte olmus gibi içi doluydu. Aradan 1 ay gecmeden kendi kendine söndü . Ve yerinde a4 kagidi inceliginde bir et beni (hatta deri parcasi )kaldi. Sonmus bir balon gibi ince bir yapi±. 5 senedir orada oyle duruyor hicbir cogalma yok büyüme yok enfekte olma durumu yok. 5 sene ardindan doktora gitmek yeni aklima geldi. Cildiye doktoru ve gittiğim tüm kadin doğumcular et beni olduğunu söylediler. Aslinda şuanda mevcut o yapi çok ince ve cekistirince uzuyor sağa sola sallaniyor 2 gündür yine anksiyetem tetiklendi. Suan onun siğil olmadigina eminim. Sigil olsaydi 5 senede cogalma ya da büyüme ya da gerileme gozlemmez miydi ?

    Daha once forumda okudum. Bir arkadaş 4 senedir vücudunda 4 5 tane sigil ile yasadigini belirtmis. Böyle bir şey mumkun mu acaba ? Ya da daha once 2020 yilinda cikardigim o şey sadece bir enfekte olmuş bir et beni miydi ? Psikolojim alt ust olmuş durumda bu konu isin icinden cikilamayacak noktaya getirdi beni. Caresiz hissediyorum. Doktora gitmekten biktim. 15 günde bir kadin doğuma gidip vaginal usg istiyorum.
    HPV siğilinin içi dolu olmaz, sıktığınızda sıvı gibi bir şey çıkmaz. Muhtemelen siğil değildir. Neden 10 sene sonra çıkıp çıkmayacağını düşünüyorsunuz ki?

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19-01-25
    Mesajlar
    13
    Cok fazla yazi okudum bu hastalikla ilgili simdi de yok yere kuruntu yaptim. Belki de bosluktan bilemiyorum. Kafamdan atmam Lazim bir an evvel

  3. #3
    Özel Üye
    Üyelik tarihi
    23-09-23
    Mesajlar
    635
    Alıntı Benobeno21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok fazla yazi okudum bu hastalikla ilgili simdi de yok yere kuruntu yaptim. Belki de bosluktan bilemiyorum. Kafamdan atmam Lazim bir an evvel
    sende yüksek riskli HPV yok. 10 yıl önceki ilişkiden bulaşmış olsaydı, ilişkiden 5 yıl sonra belirtiler gösterirdin. Akıntı, ağrılar veya eşinle ilişkiye girdikten sonra hafif kanamalar fark edilirdi. 10 yıl geçmiş ve sende bir şey yok. Ancak sende bir lezyon var; bunun siğil olup olmadığını bilmiyorsun. Anlattığın şey tam olarak hangi bölgede?

    İğne ucu kadar sivri, küçük, pembe bir şey mi?

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Design by Makay @ vBulletin Türkiye