Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: velp ilaç işe yarıyor mu

  1. #21
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    09-09-24
    Mesajlar
    24
    Öyle oldu malesef.Yaşadıklarım çok ağır geliyor.Bilgisizce hareket ettim

  2. #22
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    03-10-23
    Mesajlar
    86
    Merhab Velp 500 hapı benim doktorum da vermişti ve kullandım.bu Bir ilaç genelde siğil tedavisinden sonra ve hsv genital uçuk tedavisinde kullanılıyor.Ben faydasını gördüm ama.doktor kontrol8nde kullanmak gerek.1 kutu 100 lik kullandım ve tekrar siğil oluşumu olmadı .sonra karaciğer değerlerini baktırdım öğle yükselme olmadı.Tabi herkesin bünyesi farklı olabilir ve muhakkak doktor kontrolünde olması lazım.benim hpv testimde genitalde tıp 42 çıkmıştı.Oral teste 5 tıp hpv çıkmıştı. 11 ay önce.İlk yapmam gereken şey sigarayı bırakmayı.ve bir anda biraktim çünkü çok etkiliyor.7 ay Ahcc kullandım gerçekten bağışıklığı yukseltiyir ama pahalı biraz.surekli propolis Yeşilçay d ve b vitamini kullandım.alkol yok sağlıklı beslenmeye geçtim.Genital temizliği jiletle yapmayın.11 ay sonra 4 Eylül'de aynı yerde test verdim .Ağız bölgesindeki 5 tıp negatife dönmüş .genitaldekintio 42 duruyor malesefe demekki onun daha zamanı var.3 tane gardasil 9 asimida oldum .labaratuvarda miktobiliyoji uzmaniyla görüştüm net bir soru sordum kısa ve öz.bu hastalık vücutta ömür boyu kalıyor mu yoksa tamamen temizleniyormu dedim.Lutfen direk cvp verin dedim .Bakın sizin içinizi rahatlatmak için söylemiyorum dedi bu virüs ömür boyu vücutta kalmaz .kiminde 6 ayda kiminde 1 senede kiminde 6 sende tamizlenir.omir boyu kalanlar hiç tedavi olmayan sürekli birbirine geçiren .sigara alkol sağlıksız hayat yaşayan insanlarda temelli kalır dedi oda %10 civarı.konunun özeti sigillerden kurtulucaz bağışıklığı guclendiricez.morelimizi yuksek tutucaz sağlıklı beslenicez .Eğer bu virüs vücutta hep kalsa ülkenin yarışı hpv li ve çoğu insan kanser olur olurdu.Kimi insan bu virüsü haberi olmadan bile atlatıyor hasta olduğunun.Doktorum 100 kişiden 80 kişinin qgzinda hpv vardır ama kimse bilmiyor dedi ve %90 sayı olar bu virüs bağışıklık sistemi tarafından vücuttan atılıyor dedi.Hpv sigara ,sitres, düzensiz hayat, sağlıksız beslenme vs sever .Sezen Aksu'nun dediği gibi sadece birazcık zamannnn.

  3. #23
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    04-05-24
    Mesajlar
    85
    Alıntı alara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eymen benim hiç belirtim yoktu siğil falan hala da yok sadece uzun süredir devam eden akıntı ve kötü koku şikayetim vardı.ama partnerim çok eşli olduğu için şüphelendim ve her şeye baktırdım.sonradan geçmişte hpv kaptığını öğrendim ve bunu bana söylememişti.muhtemelen tam tedavi de olmadan devam etmiş cinsel hayatına.ısrarla kondom kullanmayı da reddediyordu hata yaptım buna rağmen 1 seneye yakın görüştüm bu çocukla.en son konuşmamıza kadar hala beni suçladı o.spu falan dedi.ama dersimi aldım bundan sonra her şeyi düzelticem.
    ayy tam narsist erko, laflara bak. hayırlısı olsun hakkında. velp genelde siğil için etkiliymiş, ahcc kullansan daha iyi.

  4. #24
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24-08-24
    Mesajlar
    9
    Alıntı alara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doktorum hpv için velp yazdı.sanırım bağışıklık güçlendiriyor ama karaciğere yan etkisi varmış.kullanan var mı etkisi oluyor mu gerçekten hpvye.
    Bende 2 gundur basladim bu ilaca bagisiklik sistemini guclendiriyor. Kronik bir hastaligin yoksa sorun degil vucutta urik asiti arttirdigi soyleniyor.Bunun icinde bol bol su yogurt ve karacigeri besleyecek sebze oneririm.Gunluk yasamda spor ve sivi tuketiyordum zaten.

    Koter yaptirmistim 2 hafta sonra muayene oldugumda 7 8 tane ufak tefek vardi bunlarada kriyo yapti doktor. Ilk basta cok oldugu icin goremedi mi yoksa sonradan mi cikti bilmiyorum bu arada belki sigil degil sivilce vb bir seyde olabilir ama onlarida garanti olsun diye yakti ve bu ilaci onerdi. Bu ilaca daha cok ise yariyacagina inandigini soyledi o yuzden aldim.

    2. olarak psikolojik etkisine gelelim. Bu virus evet hizli yayiliyor evet lanet bir sey goruntu olarakta psikolojik ve sosyal olarakta etkiliyor. Ben cok kafaya takmiyorum cunku sonu olan bir sey sigil yapanlar kanser riski en az olanlar bu arada. Kanser yapanlarda uzun yillar mudahale edilmezse gerceklesen bir sey. Hasta oldugun zaman algida secicilik artiyor arastirma yaptiginda korkutuyor insani.Yani sigara kullanincada kanser olma riskin cok yukseliyor.Bence burda birazda pohpohlanan bir korku gordum.
    Sigiller cikmadigi zaman bulastirma riskinde cok cok azalicak ve virusu vucuttan atmaya basladigi anlamina gelicek.Bu bir deri hastaligi sigilden kurtulmanin caresine bakicaksin.Kanser vb seyler uzun sure tedavi edilmezse olasi olan bir sey.Arastirmalara göre 3 4 yıl ihmal edilirse kadinların %15 i 10 yiş icinde %12'si kanser oluyor.

    Isin kotu olan kismini söylemek gerekirse bir sure kontrole gideceksin baslarda 15 20 gunde bir, 1 2 ay gectikten sonra sigil cikmazsa 2 3 ayda bir muhtemelen kontrole gidiceksin. Koterde internette gordugun gibi buyuk izler olusmayacak emin ol ben cok kotu olacagini dusundum ve izler icinde krem aldim fakat yaralar iyilestikce cok belirgin izler olusmadigini gordum. Yani 6 ay 1 sene disini sikacaksin ilk hedef duzenli beslenme spor ile sigillerden kurtulmak ve tekrar etmemesi. Sonrasinda zaten bulastiricilikta dustugu icin ve vucudun savunma sistemi isini yapip kalan virusleride aticaktir. Daha gencsin ve hersey icin zamanin var ben 30 yasindayim duzenli iliskiye baslarim soyle yaparim boyle yaparim derken simdi boyle bir seyle ugrasiyorum psikolojik olarak kendi zamanimin daraldigini dusunuyorum ama dedigim gibi 6 ay 1 seneye atlatmayi dusunuyorum.

  5. #25
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    09-09-24
    Mesajlar
    24
    Özgün benimki siğil yapan bir tip değil çünkü siğile benzer hiç bir şey çıkmıyor bende.Jiletten dolayı minik sivilcelerim var sadece genitalde.Siğil olmayan tiplerde de etkiliyse kullanmaya devam edicem.Benim görüştüğüm insan da tam anlattığın gibi sigara alkol sağlıksız beslenen bir insandı.Ben de tam tersi düzenli spor yaparım sigara kullanmam bile.Geçmişte geçirmiş ve vücudundan atamamış sanırım.Sağolsun bana da geçirdi.Ama ben üstesinden gelicem.

  6. #26
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    09-09-24
    Mesajlar
    24
    Regina hayatımda gördüğüm en narsist insan en son konuşmamıza kadar hala senden bana geçti diyor.Geçmişi çok kabarık bir insan ve çok eşli yaşım küçük olmasa daha bilinçli hareket ederdim.Bu salak hastalık kapıp kapıp korunmamaya devam ediyor bir de.Daha beterinden korumuş Allah beni.

  7. #27
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    03-10-23
    Mesajlar
    86
    Alıntı alara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgün benimki siğil yapan bir tip değil çünkü siğile benzer hiç bir şey çıkmıyor bende.Jiletten dolayı minik sivilcelerim var sadece genitalde.Siğil olmayan tiplerde de etkiliyse kullanmaya devam edicem.Benim görüştüğüm insan da tam anlattığın gibi sigara alkol sağlıksız beslenen bir insandı.Ben de tam tersi düzenli spor yaparım sigara kullanmam bile.Geçmişte geçirmiş ve vücudundan atamamış sanırım.Sağolsun bana da geçirdi.Ama ben üstesinden gelicem.
    Aslında belkide çok korkulacak bir hastalık değil .sadece biraz zaman alan bir hastalık.Devlettekindoktorlar o kadar takmiyorlar ama ozeldekiler çok korkuya biliyor ve buniste çok büyük paralar dönüyor insan larin korkularıni kullanarak .Ne diyorlar her tüm insanların %80 ni bu hastalığa ngevirecek diyor.eger herkeste bu hastalık kalsa yada herkesi kanser yapsa dünyada adam kalmaz.hiv en tehlikelisi ve ama ilaçlarla herkes hayatını devam ettiriyor .100 hastadan 10 kişide bu hastalık uzun süre kalıyor .bu 10 hastadan sadece 1 kişi kanser oluyor.Tedbirimiizi tabiki alicaz ama bu hastalık çok istismar edilip insanlara korku salıp paralarını aliyorlar.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Design by Makay @ vBulletin Türkiye