Kubasinska Nickli Üyeden Alıntı
Güncelleme: 7 Martta mavi lab’tan gelen tip 6 pozitif sonucum 25 Martta gelişimde negatif olarak geldi. Bu defa yüksek riskli tip 45 pozitif geldi. Tip değişme gibi bir şey söz konusu olabilir mi? Ya da bu kadar kısa sürede tip 6’yı gerçekten atmış olabilir miyim? Bu testler ne kadar güvenilir ki?
Ahcc ve vitamin takviyelerine devam ediyorum. Propolis, magnezyum, kurkumin ve B12 de birkaç günde bir içmek suretiyle ekledim.
Yeşil çay bir fincan kesin içiyorum, bazen iki. Beslenmem iyi. Stres yönetimi sıfır. Yerlerdeyim ya. Hele şu 45 haberiyle hepten çöktüm.
Biorezonans kısmında da Murat Besler’le devam etmeye karar verdim. Geçtiğimiz hafta ilk seansı aldım. Testi de tekrarlatmamı kendisi istedi zaten.
Çok karıştım bu test sonuçları konusunda. Bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.