Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hpv ile tanış

  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    05-09-24
    Mesajlar
    1

    Hpv ile tanış

    Merhaba herkese.
    Gruba yeni katıldım iyiki bu grubu bulmusum guzel seyler gordum cok anksiyeteli bir insanım biraz da olsa moralim yerine geldi.
    Ben kendi sürecimden bahsedip soru sormak istiyorum.
    yasım 24, cinsel birlikteligim en son aynı kısıyle 2023 kasım ayı-2024 subat ayı arasında oldum. 1 ay once sigillerimin oldugunu kasıntıyla farkettım bu sigiller bir ara gozukmedi bu arada sonra bi daha geldi gibime geldi -3 kere jilet yaptım o ay-ve daha yeni doktora gıdebildim. Once kadın dogum doktoruma gittim ve inceleyip hpv olduğunu cok fazla oldukları ıcın kendısının bisi yapamayacgını soyledı. Bir ilac yazdı bu ilacı dikkatli kullanmam gerektigini soyledi-cıkınca doktorun yardımcısı bana bir fikir verdi ve ilacı kullanmayıp(cildin alt tabakasını yakıyor) dırekt laser ile yaktır dedi bu sebeple ilacı almayıp dermatologa gittim. Dermatolog baktı hpv olduğunu soyledı bir sigili kesip cıkarttı laboratuvara biyopsiye gonderdi ve kan aldı( biyopsi hangi tür oldugunu ogrenmek icin mi acaba?? Kanı da hiv e bakmak icin herhalde) ona gore bakacagız laserle veya donduralım mı diye dedi.sonuclar 2 haftadacıkarmıs.
    Fransada Hpv pozitif isen ası yapmıyolarmıs bu arada da.. sorum: ben ne zaman ahcc kullanmaya baslamalıyım?(alacagım marka quality of life Kinoko Platinum, 89 euro kendisi..)Simdiden kullanmaya baslamalı mıyım? Bu intim bölgede kasıntıya ne iyi geliyor? Lazere gidebilir miyim? Bundan sonra neler yapmalıyım..
    Sevgiler herkese saglıklı günler

  2. #2
    Tecrübeli Üye
    Üyelik tarihi
    08-08-24
    Mesajlar
    62
    oncelikle cok gecmis olsun umarim kisa surede atlatirsin🙏🏻🙏🏻 bence en kisa surede ahcc kullanmaya baslamalisin ben de kullaniyorum bir ay oldu, kasinti sigillerden oluyorsa sigiller gecince kasinti da gececektir ama mantar vs kaynakliysa onun ayri tesavisi var, lazere gidebilirsin ben de 2 kere lazerle yaktirdim sigillerimi, bundan sonra yapabilecegin tek sey bagisikligini guclu tutmak hepimizin yaptigi gibi. kan degelerine baktirip hangisi eksikse kullanabilirsin, yesil cay icebilirsin ve propolis kullanabilirsin. sigara kullanuorsan birakman cok iyi olur. aklima bunlar geliyor su anlik🙏🏻🙏🏻

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Design by Makay @ vBulletin Türkiye