Daha Fazla Sonuç Yok

10 Ziyaretci Mesajı

  1. Cevapla
    Makat için bilmiyorum ama Mustafa serdar yasartekin iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Halden anlıyor ve yardımcı oluyor. Kendisi kadın doğum uzmanı ama makat için bir şey yapar mı bilmiyorum.
  2. Cevapla
    Merhaba

    Ameliyatımı oldum hem de refakatçi bulundurmadan ve aynı gün taburcu olarak (doktor 1 gün kalmamın iyi olabileceğini söylemişti ama ben kendimi iyi hissedip eve gelmiştim). 2 hafta oldu kondilomlarımı aldıralı ve şu an gayet iyiyim sadece biraz tuvalet esnasında zorlanabiliyorum ama ameliyattan ilk birkaç gün boyunca olduğu kadar değil. Dışkımda hemen hemen her seferinde az veya çok kan görüyorum ama bu normal bir durum. Haftada birkaç sefer sıcak suya oturuyorum ve doktorun yazdırdığı merhem kremi sürüyorum. Onun dışında aldara veya herhangi bir şey kullan demedi
  3. Cevapla
    Retroskobi iyi bir yöntem yapsın tabiki ben Anoskop yaptırdım İkiside aynı değişen birşey yok hatta retroskobi daha iyi hem içeride siğil veya yara oluşumu varsa onları görür
    Ağrıya gelince çok normal tatlı sert ağrılar batmalar olabilir bu süreçte çok normal
  4. Cevapla
    İdea klinik olsa direk uyusturup yakıyor.
  5. Cevapla
    Ben kontrole gittim anal kondilom yok dediler 3 ayrı yerde.
  6. Cevapla
    Bende pıhtı vb oluşmadı ayrıca hemoroidim vardı ona rağmen bir durum olmadı Koter sonrası doktoru nun verdiği ağrı kesici kremleri(Anestol vb) kullan muhakkak vermiş olması lazım başka türlü acı hissedersin ayrıca Partnerinde siğil olmaması onun negatif olduğu anlamına gelmez çünkü 100 den fazla hpv türü var kimi siğil yapmıyor cinsel birliktelikten kaçıcının çünkü virüsün viral yükü sen onları yaktırdıkca gün geçtikce azalıyor ama hpv li partner ile cinsel temas kesilmezse viral yük güçlenir ve kurtulamazsın özür dileyerek söylüyorum tam cinsel temastan kaçının kondomla dahi bu çok önemli !!! Siğil geçse dahi en az 2-3 yıl kondomsuz birlitelikten kaçının çünkü max 3 yıl içinde atılıyor virüs yara ve antibiyotikli kremlerini sakın aksatma Ben kontrollerimi İdea klinikte yaptırdım
  7. Cevapla
    Benim anal seksim çok olmadı 2 kere oldu. Bende çok merak ediyorum iç kısımda var mı diye. Ben hpv 16 tasıyorum eşimdede bendede siğil yok. Zaten hpv 16 siğilsiz sinsi kanser yapan tipmiş.
  8. Cevapla
    Senin adına sevindim en azından süreci iyi yönetmişsin. Ameliyat için tarih alacağım gün doktorun asistanı vardı tam olarak hangi yöntemle (koter, cerrahi vs) alacaklarını soramadım bu yüzden. Bana genel anestezi demişti anestezi doktorum ama genel cerrah doktorum ne yapar bilmiyorum.

    AHCC kullanmak gerekli mi bilmiyorum açıkçası, kimi doktorlar gerek yok diyor. Belki beta glukan alırım fiyatı da görece iyi.

    İçinde kaç adet siğil vardı acaba? Ve hastanede refekatçin var mıydı?

    Bu arada ailem de dahil kimseyle paylaşmadım. Paylaşmayı da düşünmüyorum.
  9. Cevapla
    Merhabalar evet umarım atlatırız.. Benim makatımın dışında siğil vardı kriyoterapi ile yaktırmıştım 3 ay oldu hala nüksetmedi fakat makatımın içinde de siğil var bunun için 2 hafta sonra ameliyata gireceğim cerrahi işlemle alınacak. Bunun dışında kefir ve yeşil çay tüketmek haricinde yaptığım bir şey yok. Senin sürecin nasıl ilerliyor?
  10. Cevapla
    Merhaba ben anüs seçimde siğil var demedim ki. Zaten baktırmadım daha. Siz anüs İçinde siğil olduğunu nasıl anladınız nasıl belirti verdi.
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 10
saglikonemli Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
83
Günlük Ortalama Mesajlar
1.04
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
10
En yeni mesaj
16-08-24 02:08
Genel Bilgiler
Son Aktivitesi
Dün 10:09
Üyelik tarihi
20-06-24
Tavsiye Puanı
0

1 Arkadaşım

  1. Mustygusty Mustygusty isimli Üye şimdilik offline konumundadır

    Tecrübeli Üye

    Mustygusty
Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1
Design by Makay @ vBulletin Türkiye