Evet yine ben.. Umarım saçma bir başlık açmamışımdır 😂

Arkadaşlar AHCC kullanımına başlayacağım, annemde romatoid artrit hastalığı var. Küçüklüğümden beri hep bu hastalığın bende de var olma ihtimali olduğu için düzenli periyotlarla testler yaptırdım neyseki hiç sıkıntı çıkmadı.

Eklem ağrılarım oluyor maalesef ama doktorlar muayeneler sonucunda herhangi bir şekil bozukluğu ya da başka bir şey olmadığını söylüyor. Ayrıca hipermobilitem olduğu için ( yani eklemlerin olması gerekenden daha fazla hareket açıklığına sahip olması) ağrılarımın normal olduğunu söylüyorlar.

Bildiğiniz gibi bu gibi hastalıkların varlığında AHCC kullanılması pek sağlıklı değil. Büyük bir ikilemdeyim. Ayrıca Nevra hocaya durumu anlattığımda AHCC kullanabileceğimi söyledi. Sizce kötü bir etkisini görür müyüm? Yani eklem ağrılarım olmuyor değil oluyor sabah şişliklerim de oluyor açıkçası ama normal geliyor bana hep olan bir duruma karşın hep ileri tetkikler yapıldı ve hiçbir sıkıntım çıkmadı.

Hemen hemen herkesin öyle ya da böyle genetik geçişli bir hastalığı olma ihtimali söz konusu. Genlerimiz kaç kuşağa ait. AHCC kullanımından bir şekilde çoğu kişi muzdarip olurdu öyle olsa diye düşünüyorum.

Forumda hiç AHCC kullanıp olmayan bir hastalığı alevlenen var mı merak ediyorum. Yorumlarınızı bekliyorum